Politie onderzoekt overval op woning

Normal 1920px dutch police car vw transporter
Afbeelding: Wikimedia

Een 57-jarige inwoner van Werkendam is in de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 januari 2021 rond 03.00 uur in zijn woning aan de Wilgenlaan overvallen door een nog onbekende persoon en daarbij gewond geraakt. De overvaller heeft vermoedelijk niks buitgemaakt. De politie doet uitgebreid onderzoek naar deze woningoverval en komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben over dit incident.

Bij de politie kwam op 9 januari rond 03.10 een melding van een woningoverval binnen. Agenten die als eerste ter plaatse waren, troffen de 57-jarige bewoner van de woning aan. De man was gewond geraakt en is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken en daarna naar een ziekenhuis gebracht voor verdere medische verzorging. Daarna kon hij weer naar huis. Hij verklaarde dat er plots een vreemde in zijn slaapkamer stond, die hem had geslagen. Na een korte schermutseling wist de verdachte de woning via de voordeur te verlaten en weg te rennen in de richting van de Raadhuislaan. Uit later onderzoek bleek dat de overvaller de woning aan de achterzijde is binnengedrongen, door een deur te vernielen.

Getuigen gezocht

De politie doet uitgebreid onderzoek en is op zoek naar getuigen. Hebt u in de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 januari 2021 of op de avond van vrijdag 8 januari iets verdachts gezien in de omgeving van de Wilgenlaan? Hebt u die nacht iets verdachts of iemand onbekends gezien in de omgeving van de Raadhuislaan? Beschikt u over andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Beschikt u wellicht over camerabeelden? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie, via telefoonnummer 0900-8844 en vermeld hierbij zaaknummer 2021-007694. Blijft u liever anoniem, maar wilt u wel informatie delen? Bel dan naar de tiplijn Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Dit artikel verscheen eerst op Altena-Actueel.nl

Adverteren op Deberkellander.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Deberkellander.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Berkelland
04:54

17° C

Zwaarbewolkt

2.23 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief