6e OVM Gaanzeloop in Gelselaar op 23 maart 2024

5 maanden geleden gepubliceerd

Omnisportvereniging EGVV uit Gelselaar organiseert op 23 maart 2024 de 6e OVM Gaanzeloop. De organisatie is verheugd dat het evenement, waar veel hardlopers naar uitkijken, opnieuw mag plaatsvinden.

Prachtige routes

De deelnemers kunnen genieten van mooie routes door het schitterende Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes en over paden waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. De start en finish vinden plaats in Gelselaar, een prachtig dorp dat tot beschermd dorpsgezicht is benoemd.

Afstanden

De kortste afstand is ongeveer 2 kilometer, wat twee rondes door het dorp Gelselaar betekent. Op deze manier kunnen de deelnemers twee keer over de start/finish gaan en maximaal worden aangemoedigd. Daarnaast zijn er routes van 5 en 10 kilometer door het buitengebied van Gelselaar. De langste afstand is 16,1 kilometer (10 Engelse mijlen), die door het buitengebied van Gelselaar en de naburige dorpen loopt.

Deelnemers van alle leeftijden en niveaus

De OVM Gaanzeloop is een hardloopevenement voor deelnemers van alle leeftijden en elk niveau. Dankzij de elektronische tijdwaarneming is het evenement aantrekkelijk voor zowel recreatieve hardlopers als gevorderde prestatiesporters. De organisatie hoopt opnieuw op een grote deelname en kijkt ernaar uit om alle hardlopers te begroeten.

Inschrijving en starttijden

Voorinschrijving is mogelijk tot 21 maart 2024. Anders kan men zich inschrijven op de wedstrijddag. De starttijden zijn als volgt:

  • 16,1 km (10 Engelse mijlen): 13.45 uur
  • 5 km: 14.00 uur
  • 10 km: 13.45 uur
  • 2 km: 13.15 uur

Het evenement vindt plaats op Sportpark De Benneker in Gelselaar.