Succesvol weekend voor ruiters uit Neede

5 maanden geleden gepubliceerd

Najama Voogd uit Neede boekte een overwinning met haar paard Kunz tijdens haar Intermediate II-debuut op het dressuurconcours in Lathum.

Dressuurconcours Lathum

Voogd was niet de enige die succes had. Fajah Schurink behaalde ook een overwinning tijdens haar optreden op het dressuurconcours in Haaksbergen. Schurink reed op haar pony Golden Star v.d. Schermeer’s Hof en wist tweemaal een eerste prijs in de wacht te slepen in de klasse Z2, categorie D/E pony’s.

Springconcours Brummen

Tijdens het springconcours in Brummen waren het Yvet en Chantal Nijhof die succes hadden. Yvet behaalde tweemaal een tweede prijs met haar paard Onanarijke NN in de 1.00 m. Chantal daarentegen wist de 1.10 m rubriek op haar naam te schrijven samen met haar paard Mon Ami.

Veteranenwedstrijd Vragender

Tot slot waren er ook successen te melden bij de veteranen. Willem Stel en Harm Rexwinkel hielden de eer van de Pasruiters hoog tijdens de veteranenwedstrijd (30-plus springwedstrijd) in Vragender. Stel behaalde met zijn paard Volbeat een vierde prijs in de 70 cm. Rexwinkel behaalde een derde prijs met zijn paard Floor in de 1.00 m.